All personal

Niemand is hetzelfde. Een plan op maat is dan ook belangrijk voor het mooiste resultaat!


Voor wie?

Graag help ik mensen die zelf echt graag wat hulp willen hebben bij het vinden van hun eigen stijl. Of dit nu voor een vrouw is, man, jong of oud, dat is niet belangrijk. Ik ben er voor jou en ga graag met je aan de slag. Centraal staat waar jij behoefte aan hebt:
  • Hoe straal ik van buiten uit, wie ik van binnen ben?
  • Mijn figuur is veranderd; welke fit staat mij het beste?
  • Ik wil graag meer kleur dragen, maar welke kleur past het beste bij mij?
  • Wat kan ik het beste dragen naar mijn sollicitatiegesprek?
  • Ik wil stralen, maar hoe doe ik dit?
  • Mooie natural make-up aanbrengen: hoe doe je dat?
  • Ik heb zoveel kleding maar weet niet hoe ik dit moet combineren!

Plan op maat

Niemand is hetzelfde. Samen bepalen we wat het beste bij jou past. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen bepalen welke kleur je het beste staat, welke vormen, stoffen en prints bij jou passen, maar we kunnen ook kijken naar haar, make-up en je huidige garderobe.
Een plan op maat, want niemand is hetzelfde: jij bent uniek!

Tips & Tricks

Tijdens een sessie geef ik je diverse handige tips & tricks. Het doel is dat je na de sessie(s), zelf ook lekker aan de slag kan.
Aan het eind van het traject krijg je een persoonlijk cadeau mee naar huis. Dit cadeau zal een continu geheugensteuntje van ons werk samen zijn.
Daarnaast ontvang je van mij een privé uitnodiging voor diverse online stijl-moodboards, door mij samengesteld, vol met tips & tricks. Zo blijf je altijd op de hoogte en word je continu geïnspireerd!

Let's get started!

Zodra je vrijblijvend contact met mij opneemt (dit kan telefonisch of per email) bespreken we wat jouw doel is en wat ik voor je kan betekenen. Op basis daarvan maken we jouw persoonlijke plan de campagne.